Παρακολουθείτε τις συζητήσεις ως επισκέπτης με αποτέλεσμα
οι νέες δημοσιεύσεις να εμφανίζονται σε εσάς με καθυστέρηση αρκετής ώρας.
Για να παρακολουθήσετε τις δημοσιεύσεις του forum real-time
αλλά και να λάβετε μέρος στις συζητήσεις, καταθέτοντας τις απόψεις και απορίες σας,
δεν έχετε παρά να δημιουργήστε, σε λιγότερο από ένα λεπτό, τον προσωπικό σας λογαριασμό!
Αν έχετε ήδη λογαριασμό συνδεθείτε. Αν δεν έχετε, εγγραφείτε τώρα!
Την μονη διαφορα που βλεπω εγω ειναι στον φωτισμο (η πηγη του φωτος πεφτει απο τελειως διαφορετικη κατευθυνση) γι'αυτο τα δεντρα στην Nurburgring σου φαινονται πιο πρασινα και με λιγοτερα details, το φως πεφτει απο την μερια που βλεπεις. Αντιθετως στην Italia το φως πεφτει απο πισω (που δινουν μια πιο σκουρα αποχρωση) και γι'αυτο μπορεις να δεις ξεκαθαρα το φυλλωμα (οπως οταν εισαι κατω απο ενα δεντρο και κοιτας τον ηλιο).
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam - E3 Announcement Trailer
NAM is coming Back yeaaaaaa

Καλα που μου το θυμησες... ακομα δεν εχω παξει το BC2 
Μερικα ακομα βιντεα (;p) του GT5.
http://www.youtube.com/watch?v=AJyR4s9F1s0&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=a1V7b_cSvkE&feature=player_embedded
χμ.. σαν να το περίμενα λίγο ποιο real.. δεν ξέρω, το άλλο (f1) πιστεύω θα ειναι άλλη φάση..
Ναι ο χειρισμος μου φανηκε και εμενα καπως, αλλα ειδα πως και τα δυο ειναι η demo version του GT5. Ισως στην τελικη εκδοση να εχει φτιαξει...
Μη βγάζετε συμπεράσματα -για τον χειρισμό- από video παιδιά.
Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω video (είναι από το LFS). Δείχνει τόσο εύκολο, σχεδόν παιδικό.
Στο video... γιατί στην πραγματικότητα μόνο εύκολο δεν είναι.
για το lfs ξέρουμε πόσο δύσκολο ειναι..
boss εσύ είσαι αυτός στο βίντεο; ..σουμάχερ έχεις γίνει 
Απλά θέλω να πω πως από το video μπορούν εύκολα να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα.
Ναι εγώ είμαι.

Εννοούσα σύγκρινε το Video από την πίστα στο Nürburgring και αυτό με την Ferrari 458 Italia και δες πόσο διαφορετικά είναι τα γραφικά στα αυτοκίνητα κλπ κλπ.
Κάτι για τα πολύγονα, δεν μετράω αριθμό (δεν είμαι GPU) αλλά θα σου δώσω να δεις δυο-τρία Frames να καταλάβεις τις διαφορές μεταξύ Pre-Rendered και Real Time Rendered από τα δυο Video.
Πάγωσε το Video Nürburgring στο 1:15 και 1:26 και δες τα δέντρα, απλός είναι μια πρασινάδα χωρίς να διακρίνεις φίλα κλπ κλπ.
Πάγωσε τώρα το Video Ferrari 458 Italia στο 1:54 και δες την διαφορά στα δέντρα, η μεγαλύτερη λεπτομέρεια είναι περισσότερα πολύγονα. Τέτοια λεπτομέρεια σε Real Time Rendering δεν πρόκειται να την κάνει το PS3.
www.ocshrine.com |