Παρακολουθείτε τις συζητήσεις ως επισκέπτης με αποτέλεσμα
οι νέες δημοσιεύσεις να εμφανίζονται σε εσάς με καθυστέρηση αρκετής ώρας.
Για να παρακολουθήσετε τις δημοσιεύσεις του forum real-time
αλλά και να λάβετε μέρος στις συζητήσεις, καταθέτοντας τις απόψεις και απορίες σας,
δεν έχετε παρά να δημιουργήστε, σε λιγότερο από ένα λεπτό, τον προσωπικό σας λογαριασμό!
Αν έχετε ήδη λογαριασμό συνδεθείτε. Αν δεν έχετε, εγγραφείτε τώρα!
Οι fans της AMD εδώ και καιρό ανυπομονούν για τη διάθεση των νέων chipset της AMD, σειράς 800.
Φαίνεται πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και πολύ-πολύ σύντομα οι πρώτες μητρικές -βασισμένες σε chipset της νέας σειράς- θα εμφανιστούν στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων!
Μια από τις πρώτες μητρικές που θα λανσαριστεί τις επόμενες ημέρες* είναι η Asus M4A89GTD PRO, η οποία βασίζεται στο chipset AMD 890GX/SB850.
*Update: Ήρθε 
Update No2: Προστέθηκαν 10 αποκλειστικές φωτογραφίες της μητρικής M4A89GTD PRO/USB3
Το 890GX, όπως καταλάβατε ήδη οι εμπειρότεροι από την ονομασία του, είναι chipset που διαθέτει onboard κάρτα γραφικών, η οποία δεν είναι άλλη από την HD 4290, και πρόκειται να αντικαταστήσει το 790GX/SB750.
Οι επιδόσεις της HD 4290 είναι άγνωστες για την ώρα, προφανώς όμως θα πρόκειται για την ταχύτερη onboard vga της AMD.
Υποστηρίζει (η HD 4290) εξόδους D-Sub, DVI και HDMI και υποστηρίζει επίσης H.264, VC-1, MPEG-2, DirectX10.1, OpenGL2.0 και Shader Model 4.1.
Η max χωρητικότητα μνήμης που μπορεί να δεσμεύσει από το σύστημα είναι 512MB, ενώ η μητρική εφοδιάζει την κάρτα γραφικών με επιπρόσθετα 128MB DDR3 1333MHz sideport.
Υποστηρίζεται επίσης η τεχνολογία ATI Hybrid CrossfireX, παραμένει άγνωστο για την ώρα όμως ποιες είναι οι συμβατές κάρτες με την HD 4290.
Σε επίπεδο storage και θυρών, η Asus M4A89GTD PRO διαθέτει 6x SATA II θύρες, 1x eSATA και 1x ULTRA DMA 133/100.
Οι θύρες USB 2.0 ανέρχονται σε 14, οκτώ στο board και 6 στο back panel.
Η συγκεκριμένη μητρική δεν διαθέτει SATA III και USB 3.0 θύρες, θα κυκλοφορήσει όμως (λίγες ημέρες αργότερα) η M4A89GTD PRO/USB3 η οποία θα υποστηρίζει και τις δυο αυτές νέες τεχνολογίες.
Η M4A89GTD PRO διαθέτει επίσης δυο θύρες IEEE 1394.
Οι θύρες για κάρτες γραφικών ανέρχονται σε δυο και υποστηρίζει συνδυασμούς CrossfireX (σε ταχύτητα @8x ωστόσο).
Κατά τα άλλα, η Asus M4A89GTD υποστηρίζει AM3 επεξεργαστές με TDP έως 140W και μνήμες DDR3 έως 1866MHz (O/C). To layout του board κινείται στα γνωστά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η Asus, ενώ το σύστημα ψύξης είναι νέας σχεδίασης και διαθέτει heatpipes (μεταξύ mosfets και northbridge).
Το Power Phase που διαθέτει είναι 8+2.
Μερικές από τις γνώριμες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στην M4A89GTD PRO είναι οι:
- Core Unlocker
- Turbo Key II
- ASUS GPU Boost
- TurboV EVO
- MemOK!
Η Asus M4A89GTD PRO θα βρίσκεται στα χέρια μας την ερχόμενη εβδομάδα και φυσικά μόλις έρθει θα πάρει θέση στο εργαστήριο για τις απαραίτητες δοκιμές.
Stay tuned λοιπόν, αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα μάθουν για την... χάρη της!
Update: Ήρθε 
Update No2: Δείτε παρακάτω 10 αποκλειστικές φωτογραφίες της μητρικής, που βγάλαμε για εσάς 
Η Asus M4A89GTD PRO θα βρίσκεται στα χέρια μας την ερχόμενη εβδομάδα και φυσικά μόλις έρθει θα πάρει θέση στο εργαστήριο για τις απαραίτητες δοκιμές.
Τελικά... έπεσα ΠΟΛΥ έξω στις προβλέψεις μου.
Η Asus M4A89GTD PRO... είναι ήδη στα χέρια μου, δίπλα από το πληκτρολόγιο που τώρα γράφω αυτό το κείμενο
Σας ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση 
Ε δώσε ρε μαν καμιά φωτογραφία στο λαό που πεινάει.... ![]()
Η Asus M4A89GTD PRO... είναι ήδη στα χέρια μου, δίπλα από το πληκτρολόγιο που τώρα γράφω αυτό το κείμενο

Δεύτερο FAIL!
Δεν έχω την Asus M4A89GTD PRO... έχω την Asus M4A89GTD PRO/USB3 
κατι ηξερα εγω χτες... 
εχω πολυ περιεργια να δω της διαφορες με το 790 
ΩΩΩΩΩ...
Ανυπομονούμε!!!
Και καλο OC 

Δεύτερο FAIL!
Δεν έχω την Asus M4A89GTD PRO... έχω την Asus M4A89GTD PRO/USB3 
Τυχερέ...

Περιμένουμε review! Και ότι σκεφτόμουν για μια αναβάθμιση...
Asus M4A89GTD PRO/USB3 lol ένα ένα μας τα λες web. 

μα ενα ηθελε να πει..
απλα εγραψε 5 ποστ μεχρι να πει το σωστο
σαν μαγος βγαζει πρωτα το μαντηλι,μετα το περιστερι,στο τελος τον λαγο...

Ωραία!! Περιμένουμε με ενδιαφέρον το Review σου.
I Did It My Way!!